Uşak’ta Motosiklet ile Tır Çarpıştı: 1 Ölü

Uşak’ta Motosiklet ile Tır Kaza Yaptı: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

UŞAK – Uşak’ta meydana gelen trafik kazasında, motosiklet ile tırın çarpışması sonucunda motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Kaza, İzmir-Ankara karayolu Hacıkadem kavşak yakınlarında gerçekleşti. Kazada, Harun Raşit Cengiz yönetimindeki 64 BF 155 plakalı motosiklet sürücüsü, Türkmenistan uyruklu B.B. idaresindeki A06393AG plakalı tır ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet savrulurken, sürücüsü dorsenin tekerlerine sıkıştı.

Olayın bildirilmesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi ekipleri, olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekiplerini yönlendirdi. Yapılan ilk incelemede motosiklet sürücüsü Cengiz’in hayatını kaybettiği tespit edildi.

Kazanın ardından Cengiz’in cenazesi Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Tır sürücüsü ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol.

Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / ÖMER AKKOYUN – 3.Sayfa

Related Posts

Türk kahvesi içen herkes bu hataya düşüyor!

Türk kahvesi, sadece bir içecek değil; sohbetlerin, misafirperverliğin ve geleneklerin ta kendisi. Ancak uzmanlar, pek çok kişinin bu keyifli alışkanlık sırasında farkında olmadan büyük bir hataya düştüğünü belirtiyor. Üstelik bu hata, uzun vadede sağlığınızı olumsuz etkileyebilir!

Doç. Dr. Doğan: Tekirdağ’da 200 kene tutunması vakasında bulaşıcı hastalığa rastlamadık

Doç. Dr. Doğan: Tekirdağ’da 200 kene tutunması vakasında bulaşıcı hastalığa rastlamadık

Uzmanından yol haritası: Bağımlılık nedir, nasıl mücadele edilir?

Uzmanından yol haritası: Bağımlılık nedir, nasıl mücadele edilir?

Otizm Tanısı Nasıl Konur?

Otizm tanısı nasıl konur? Uzmanlar, genetik testlerin otizmi net göstermediğini sadece otizm riskini ortaya koyacağını öne sürdü. 

Kalp Krizinin Belirtileri !

Kalp krizi bazen çok fazla belirti vermeden insan hayatını tehdit edebilir. Uzmanlar, ‘sessiz kalp krizi’ belirtilerini açıkladı. 

Kalp krizi riski herkese eşit değil

Kolesterolü yüksek olan herkes aynı riski taşımıyor. Kolesterol testleri çoğu zaman eksik bilgi veriyor. Gerçek riski belirlemek için trigliserit, HDL ve bel çevresine de bakmak gerekiyor. Kan tahliliniz “normal” çıksa bile kalp krizi riski taşıyor olabilirsiniz. Çünkü total kolesterol değeri, partikül boyutu, insülin direnci ve bel çevresiyle beraber değerlendirilmelidir.