Demet Akbağ’dan Çok Konuşulacak Ata Demirer Yorumu

Demet Akbağ, birçok projede yer aldığı usta oyuncu Ata Demirer ile ilgili deneyimlerini paylaştı. Akbağ, üç farklı projede birlikte çalışmanın, Ata Demirer ile oynamanın benzersiz bir deneyim olduğunu belirtti. Akbağ, bu işbirliğinin futbol dünyasında Icardi ile birlikte oynamak gibi özel bir duygu olduğunu ifade etti.

Sibel Arna’nın YouTube programına katılan Akbağ, Ata Demirer ile çalışmanın keyifli bir süreç olduğunu açıkladı. “Ata Demirer ile bir proje üzerinde çalışırken, adeta futbol sahasında Icardi ile oynamak gibi hissediyorsunuz” diyen Akbağ, işlerini yaparken bile bu deneyimin tadını çıkardıklarını ve bazen kameranın kendilerini yakaladığını söyledi. Akbağ, kulis ve kamera arkası süreçlerinin oldukça eğlenceli geçtiğini vurgulayarak, “Gerçekten çok güzel vakit geçiriyoruz” dedi.

Oyuncu, kendisiyle ilgili olarak da ilginç bir detayı paylaştı. “Yaklaşık 10 yıldır hiçbir estetik müdahale yapmadım, maddeler veya dolgular kullanmadım” diyerek doğallığına vurgu yaptı. Akbağ, bu süreçte kendisini olduğu gibi kabul etmenin ve değişime direnmenin önemine dikkat çekti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir